SKŁADNIKI
1. Bułka.
2. Garnek.
3. Woda (może być w jakim¶ pojemniku lub bez).
4. Piekarnik.
5. Co¶ co tworzy ogień.
6. Parówki.
7. Talerz
8. Keczup
PRZYGOTOWANIE
1. Wlanie wody do garnka.
2. Wł±czyć piekarnik.
3. Włożyć parówki do garnka z wod±.
4. Wstawić Parówki. (10-15 minut lub jak zacznie gulgotać)
5. Bułkę włożyć do piekarnika. (10-15 minut albo jak będ± kruche)
6. Przygotować talerz
7. Po 10-15 minutach parówki obrać z foli i położyć na talerz.
8. Wyj±ć bójkę, przekroić j± do połowy od boku.
9. Włożyć parówkę do bułki.
10. Polać parówkę keczupem i gotowe
Dziękuję za przeczytanie.
Offline